Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@01:52:37 GMT

هشدار ریابکوف در مورد تبعات خروج ایران از NPT

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۸۷۱۰

هشدار ریابکوف در مورد تبعات خروج ایران از NPT

معاون وزیر خارجه روسیه در مورد تبعات عملی شدن تهدید ایران به خروج از معاهده NPT به دلیل بدعهدی کشورهای غربی هشدار داد.

 «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه که در پراگ و بعد از دیدار با معاون وزیر خارجه آمریکا سخن می‌گفت در این رابطه افزود: اگر ایران تهدید خود مبنی بر خروج از پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای (NPT) را عملی کند این یک نکته منفی برای امنیت جهانی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر امور خارجه روسیه در پایان رایزنی خود با «آندریا تامپسون» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی در پراگ (پایتخت جمهوری چک) در جمع خبرنگاران اعلام کرد که مسکو با مسئله خطر شکست برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) درباره برنامه هسته‌ای ایران بسیار جدی برخورد می‌کند، اگر اوضاع پیرامون توافق هسته‌ای تغییر نکند.

ریابکوف هشدار داد: «اگر پادزهری برای تمایلات منفی اخیر پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پیدا نشود، ما نمی‌توانیم دورنمای تحقق بدترین سناریو در راستای از بین رفتن توافق هسته‌ای با ایران را جدی نگیریم.»

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد، مسکو هیچ دستورکار پنهانی یا دوگانه‌ای در روابط خود با تهران در رابطه با برنامه جامع اقدام مشترک ندارد و مواضع اصولی خود در این زمینه را صادقانه در تماس‌ها با همه طرفین، هم با آمریکایی‌ها و هم با مقامات ایرانی اعلام کرده و خواهد کرد.

ریابکوف یادآور شد که متأسفانه کشورهای اروپایی شرکت کننده در برنامه جامع اقدام مشترک (انگلیس، آلمان و فرانسه) در نشان دادن اراده سیاسی لازم برای ایجاد شرایط ادامه روابط تجاری با تهران، از جمله صادرات کالاهای مرسوم از ایران و در وهله نخست محصولات انرژی، قاطعیت لازم را ندارند.

این دیپلمات روس تاکید کرد، اگر این مسئله به سمت بهبود پیش نرود، وضعیت پیرامون برجام، بیش از پیش پیچیده خواهد شد. وی افزود، اگر مقامات تهران تهدید خود درباره خارج شدن از توافق هسته‌ای را عملی کنند، این مسئله آسیب جدی به امنیت جهانی وارد خواهد شد.

ریابکوف گفت: «ما دلایلی که ایران برای قصد کاهش میزان اجرای تعهدات خویش در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک اعلام کرده، را به خوبی درک می‌کنیم. البته ما پنهان نکرده و پنهان نمی‌کنیم که تحقق نظریه خروج ایران از برجام را درست نمی‌دانیم. چنین اقدامی آسیب جدی نه تنها به رژیم عدم گسترش هسته‌ای، بلکه در مجموع به کل سیستم امنیت بین المللی وارد خواهد کرد.»

معاون وزیر خارجه روسیه در تفسیر سفر «شیزو آبه» نخست وزیر ژاپن به تهران نیز یادآور شد که مسکو از هر تلاشی در جهت بهبود اوضاع و برقراری توازن پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) استقبال می‌کند./liv

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • تاکید معاون وزیر خارجه بر ضرورت بی‌طرفی و حرفه‌ای گری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • دیدار گروسی با وزیر خارجه ایران
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی