Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا موسوم به سیکا ساعتی قبل با انتشار بیانیه پایانی با محوریت پشتیبانی از اصل عدم مداخله در امور داخلی و خارجی سایر کشورها به کار خود پایان داد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ با پایان کنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا موسوم به «سیکا»، سران شرکت کننده در این کنفرانس با انتشار بیانیه‌ای به کار خود پایان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقامات حاضر در کنفرانس تعامل و اعتمادسازی آسیا در «دوشنبه» پایتخت تاجیکستان، در بیانیه پایانی این نشست که از جانب تمامی کشور‌های عضو مورد تایید قرار گرفت، بر خطرناک بودن جدایی طلبی برای استقلال، تمامیت ارضی، امنیت و ثبات کشور‌ها تاکید و اعلام کردند کشور‌های متبوعشان قصد ندارند با سایر گروه‌های جدایی طلب ارتباط برقرار کرده یا از آن‌ها حمایت کنند.
مقامات شرکت کننده در این نشست ضمن تاکید بر مخالفت با تحریم‌های یک جانبه، اعلام کردند از اصل عدم مداخله مستقیم یا غیرمستقیم در امور داخلی و خارجی دیگر کشور‌ها پشتیبانی می‌کنند.
در بیانیه پایانی این کنفرانس در موضوع فلسطین تاکید شده که کشور‌های عضو قاطعانه با هرگونه تصمیم گیری یکجانبه که منجر به تغییر وضعیت شهر قدس شود، مخالف هستند. در این مورد، بیانیه تصریح کرده است: " ما خواهان پایبندی به حق مسلم مردم فلسطین در راستای تشکیل دولت مستقل فلسطینی براساس مرز‌های تعیین‌شده در سال ۱۹۶۷ به مرکزیت قدس هستیم. "
این بیانیه در موضوع ایران نیز با تصریح مواضع خود، از امضاکنندگان برنامه جامع اقدام مشترک خواسته تا به طور کامل بر تعهدات خود پایبند باشند؛ چرا که "برنامه جامع اقدام مشترک هیچ جایگزینی ندارد. "
این بیانیه در موضوع توافق هسته ای ایران نیز آورده است: "ما پشتیبانی تغییرناپذیر خود از برنامه جامع اقدام مشترک در موضوع برنامه هسته‌ای ایران را که هنوز هم دستاورد عظیمی در زمینه دیپلماسی چندجانبه موفقیت آمیز به حساب می‎آید و طی قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ به اتفاق آرا مورد تایید اعضا قرار گرفته، اعلام می‌کنیم."
در ادامه بیانیه ضمن تاکید بر پایبندی کامل ایران به تعهدات هسته‌ای خود در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک که تاکنون بار‌ها مورد تایید آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار گرفته، اعلام کرد: "ما از این برنامه استقبال می‌کنیم و از دیگر طرفین این توافق نیز می‌خواهیم به تعهدات خود در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک عمل کنند تا نیل به اهداف این توافق امکان پذیر شود. "
این نشست که صبح امروز با حضور سران عضو این سازمان در تاجیکستان آغاز به کار کرده بود، ساعتی قبل با تصویب بیانیه پایانی به کار خود پایان داد.
کنفرانس مذکور در سال ۱۹۹۲ به عنوان اتحادیه‌ای بین دولتی به ابتکار قرقیزستان آغاز به کار کرد. در حال حاضر ۲۷ کشور آسیایی عضو این کنفرانس هستند. ضمن این که ۸ کشور از جمله ایران و ۵ نهاد بین المللی نیز عضو ناظر آن هستند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آسیا بیانیه پایانی کنفرانس ایران تاجیکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه های آموزشی گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رییس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد. در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می شود که در آن تمامی رشته محل ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته ها تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته ها که نیاز کشور هستند اما متقاضی ندارند، راه حل هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص های مربوط به ساماندهی رشته های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه ای در اولویت های بعدی قرار می گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص های انسانی سلامت حرکت کنیم.

دکتر رضایت ساماندهی رشته ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده ها و آمارهای دقیق در اختیار قرار می گیرد.

کد خبر 6098029

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • بازتاب حضور گروسی در ایران در رسانه‌های بین‌المللی
  • بازتاب حضور گروسی در اصفهان در رسانه‌های بین المللی
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد