Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدحسن میرعماد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات روستاهای فرومد، معلمان، خوار توران و ابر گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان و سازمان جهاد کشاورزی این استان برای محرومیت‌زدایی در مناطق محروم اقدامات مشترکی را ساماندهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اظهار کرد: یکی از راهکارهای محرومیت‌زدایی در بخش کشاورزی استان سمنان، توان‌افزایی و رفع موانع موجود است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه رفع مشکلات حوزه کشاورزی مناطق محروم با کمک قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در حال انجام است، گفت: در نشستی که با حضور مدیران دستگاه‌های تابعه بخش کشاورزی برگزار شد، مسائل مختلف روستاهای محروم استان در حوزه‌های مختلف از قبیل آب و خاک، دامپروری، احداث باغ و درختکاری، تأمین نهاده‌های دامی و توزیع کود شیمیایی، ارائه خدمات دامپزشکی، دامپروری، صنایع تبدیلی و فراوری و امور اراضی بررسی شد.

میرعماد اضافه کرد: مقرر شد که با همکاری اداره کل دامپزشکی استان سمنان، آموزش‌های لازم در زمینه واکسیناسیون به روستائیان مناطق محروم فرومد، معلمان، خوارتوران و ابر ارائه و یک نماینده در این منطقه مستقر شود و به مشکلات رسیدگی کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: همچنین توسعه پرورش ماهی تیلاپیا با هماهنگی امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در زمینه مکانیزاسیون نیز اعتبارات موردنیاز در اختیار کشاورزان مناطق محروم ذکرشده قرار می‌گیرد، گفت: در روستاهای محروم در زمینه قنوات نیز تأمین اعتبار از سوی جهاد بدون محدودیت انجام می‌شود.

میرعماد با بیان اینکه نیاز تا کشاورزان قوانین لازم در زمینه عدم‌تغییر کاربری اراضی را بیاموزند، گفت: دوره آموزشی ترویج هم با هماهنگی امور اراضی انجام می‌شود که تغییر کاربری غیرمجاز انجام نشود و روستائیان قوانین در این زمینه را بیاموزند.

او درباره صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز گفت: اگر در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز کسی متقاضی بود، می‌تواند به سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مراجعه کنند و اقدامات لازم و حمایت‌های لازم در این زمینه انجام می‌شود و تسهیلات لازم اعطا می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: در زمینه منابع طبیعی و واگذاری زمین به افرادی که برای راه‌اندازی واحد حوزه کشاورزی نیاز به زمین دارند تصویب شد که منابع طبیعی واگذاری زمین به امور اراضی را انجام دهد که در واگذاری زمین مشکل رفع شود.

او افزود: همچنین مقرر شد تا احداث سدها خاکی، گابیونی و آبخیزداری هم با کمک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری پیگیری شود.

میرعماد تصریح کرد: این روستاها از امکانات محروم بوده و سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با هدف کمک و محرومیت‌زدایی به این مناطق اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/74004/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی استان سمنان سپاه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان سپاه قائم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان محرومیت زدایی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ علیرضا غیاثی گفت: عملیات تامین آب آشامیدنی بهداشتی برای ۳۷۲ روستای کم آب و با تنش آبی در گیلان درقرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی، در قالب طرح محرومیت زدایی و برای اجرای عملیات آب رسانی به ۸ مجتمع آبرسانی و ۶ تک روستا در گیلان با هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان اعتبار با اجرای قرارگاه خاتم الانبیا و سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان آغاز شد.

وی با بیان اینکه با افتتاح این طرح‌های آب رسانی تا پایان امسال، ۱۶۹ هزار و ۹۲۳ خانوار روستایی از مزایای آن‌ها برخوردار می‌شوند، افزود: اجرای هزار و ۶۲۶ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب آشامیدنی، ساخت ۷۴ مخزن ذخیره به حجم بیش از ۲۵ هزار مترمکعب، ساخت ۷۱ ایستگاه پمپاژ آب، حفر ۳۱ حلقه چاه و بهسازی ۱۱ دهنه چشمه از بخش‌های مختلف این طرح محرومیت زدایی است. 

علیرضاغیاثی از پیشرفت ۳۳ درصدی طرح محرومیت زدایی در ۹۰ روستای گیلان با صرف بیش از ۳۴۱ میلیارد تومان هزینه تا به امروز خبر داد و گفت: حفر ۱۴ حلقه چاه، لوله گذاری یک هزار و ۸۸ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب آشامیدنی، ساخت ۶ ایستگاه پمپاژ، بهسازی ۱۱ دهنه چشمه، ساخت ۱۰ مخزن ذخیره به حجم ۲ هزار و ۹۰۰ مترمکعب از طرح محرومیت زدایی شرکت آب و فاضلاب گیلان تا کنون انجام شده است.

دیگر خبرها

  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل